siivouspalvelut

            info(at)jokevakiinteistot.fi
puh. 0400 800182

 • Siivouspalveluita

  Siivouspalveluita

  Asiakassuhteemme alkavat aina ilmaisella arviokäynnillä. Käynnillä kartoitetaan siivottavien tilojen laajuus ja siivoustarve, joiden perusteella räätälöidään asiakkaalle sopiva siivouspalvelu ja arvioidaan sen hinta. Tarjoamme palvelujamme Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Helsingissä, sekä koko pääkaupunkiseudulla.
 • Toimistosiivousta

  Toimistosiivousta

  Olemme tarjonnut siivouspalveluja -90 luvulta alkaen! Ota meihin yhteyttä, tulemme arvioimaan ja tekemään kilpailukykyisen tarjouksen yrityksellesi. Meillä siivoojat pysyvät samoina myös työkohteissamme. "Siivouspalvelut turvallisesti omilta ammattisiivoojilta"
 • Rappusiivous

  Rappusiivous

  Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella myös asiakkaitamme. Kehittämämme palvelupaketti kiinteistöasiakkaille perustuu selkeisiin pelisääntöihin, siivouspalvelumme on myös tehokkuudeltaan ja hinnaltaan kilpailukykyistä.
 • Rasvakanavien puhdistus

  Rasvakanavien puhdistus

  Suurkeittiöissä, myös pienemmissä ammattikeittöissä on ilmanpoistojärjestelmä. Tämä rasva on erittäin syttyvää ja vastaa useimmista ravintoloissa esiintyvistä tulipaloista. Likaiset järjestelmät myös pakottavat ilmanpoistojärjestelmän toimimaan kovemmin, kuluttavat enemmän energiaa kuin tarvitaan.
 • Peruspesut, suursiivoukset

  Peruspesut, suursiivoukset

  Toteutamme tehokkaat peruspesut, meille on ehtinyt kertyä kokemusta siivousalan töistä lähes neljänkymmenen vuoden ajalta. Peruspesut sisältävät esimerkiksi porrassiivousta, toimistojen lattiapintojen puhdistusta (vahausta).
 • IV-kanavien puhdistus

  IV-kanavien puhdistus

  Puhdistamme ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, mistä johtuen ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
RocketTheme

Tekstiilien puhdistus

on tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä kokolattiamaton puhtaudella on suuri merkitys ihmisten terveydelle. Allergisille ihmisille toimistossa missä on kokolattiamatto on haastavaa, huonosti hoidettu (siivottu, pesty) aiheuttaa varmasti allergisia oireita. Pahimmassa tapauksessa näistä aiheutuu sairauspoissaoloja.

Kokolattiamatonpesu ei ole vaikeaa oikein tehtynä. Yleensä kiire aiheuttaa huonot lopputulokset. Kiire mitä ilmeisimmin johtuu huonosti hinnoitelluista kohteista. Maton ja tekstiilien pesu -90 luvun laman seurauksena kohtasi huonoa arvostusta, palveluhinnat putosi tehtävään työhön nähden liikaa. Sillä matonpesu on oikein suoritettuna aikaa vievää työtä. Kaikki koneen ja laitteiden kuljetukset pesupaikalle ja sieltä takaisin ja koneiden puhdistukset ym. aputyöt ennen ja jälkeen pesutapahtuman vievät runsaasti aikaa, tätä ei työn tilaaja useinkaan osaa ottaa huomioon.

RocketTheme Myös pesuvälineiden hinta tekijälle ei ole mikään pieni sijoitus, hyvin varustettu liike kokolattiamaton pesuun tarkoitetuista välineistä joutuu sijoittamaan 3000,00€ -aina 5000,00€ asti. Se on huomattava summa, lisäksi kaikki tiedon ja taidon kerääminen on aikaa vievää puuhaa. Usein pesun tilaaja katsoo numeroita eikä pesutulosta, kuten tänä aikana tapahtuu alalla kuin alalla. Ei aina muisteta kuinka hyvin pestyn maton likaantumiseen menevä aika on huomattavasti pitempi, huonosti pestyyn verrattuna.

Hyvin pestystä matosta lika irtoaa helposti siivouksen yhteydessä. Hyvissä pesuaineissa on aineosia jotka suojaavat mattoa pesun jälkeen erilaisilta likaantumiseen vaikuttavilta asioilta. Kuten tekee antistaattiseksi kuitua, on helppo pitää puhtaana kun lika ei tartu maton kuituun herkästi antistaattisuuden ansiosta. Myös kuidun pintaan likaa hylkivää suojaa luomalla vaikutetaan maton kuidun likaantumiseen.

Meillä Suomessa käytössä olevat mattomateriaalit kuten maton tekotavatkin ovat vähäisiä. On tuftatut matot, jotka on joko avonukkaisia tai silmukkanukkaisia. Luulen, että silmukkanukkaiset tuftatut matot ovat suosittuja, en kuitenkaan tiedä myyntiä, enkä tilastoja. Myös myymälöissä on Flokattuja mattoja, erittäin vahvoja, myös kalliita. Löytyy valssattuja tosi vahvoja kulutukseen, myöskin pesumenetelmään. Näitä on myös enemmän, mutta pesua ajatellen ei tulla useinkaan muuhun törmäämään.

Lisäksi muistat, että hyvillä koneilla ja aineilla pesutuloksen turvalliseen suorittamiseen on oma merkityksensä. Mattojen kuidut eivät kestä kaikkea pesuainetta, vaan siihen erikseen tarkoitettua. Väärillä aineilla voidaan kuidun väreihin aiheuttaa vaurioita. Lisäksi koneen heikolla imuteholla, voidaan aiheuttaa mattoon kutistumista ym. vaurioita. Luonnonkuidut ovat kutistumiselle alttiita (villa, cilla). Luonnonkuiduista on saatava pesuneste imettyä hyvin pois, villa itsestään imee kuituunsa jopa 35 % nestettä, tämä luku on muistin varassa, mutta antaa kuvan mistä on kyse. Kun taas tekokuitu vastaavasti imee nestettä n. 5%, nesteen poisto tekokuidusta on helpompaa. Lisäksi koneen tehoon pesuaineen suihkuttamisessa on eroja, luku ilmaistaan bar jotakin. Mielestäni 6-7 barin voimakkuus pesunesteen sumutukseen matoille on sopiva, meillä käytössä myös 12 bar asti. Laitteiden valinta on tehtävä kohteesta riippuen, on muistettava että isommat pesukoneet aiheuttavat työtä enemmän pesuveden kulutus pesutulokseen nähden voi tulla kohtuuttoman työlääksi (joudutaan kantamaan lika ja puhdasta vettä enemmän). Kustannuksiin vaikuttavat oikeat valinnat.