siivouspalvelut

            info(at)jokevakiinteistot.fi
puh. 0400 800182

Myymäläsiivous Helsinki Espoo Vantaa pk-seutu

TILAA MYYMÄLÄSIIVOUS, KAUPAN SIIVOUS Siivoojamme hoitaa myymäläsi (kaikenlaiset myymälätilat ja kaupat) siivouksen ammattitaidolla (ammattisiivooja). Älä siis turhaan hermoile, vaan ota yhteys meihin ja sovitaan aika kartoituskäynnille. Myymäläsiivous

KAUPPA KÄY PUHTAISSA TILOISSA

Räätälöimme myymäläsiivoussopimuksen yksilöllisesti ja sovitamme sisällön vuodenaikoihin ja sesonkeihin. Silloin voit olla varma, että saat kustannustehokkaan sopimuksen, joka silti takaa laadukkaan ja puhtaan työn jäljen. Kun tilat ovat siistit, voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Siivous on meidän ammattimme.

PYYDÄ MEIDÄT ILMAISELLE KARTOITUSKÄYNNILLE!

Millaisia siivouspalveluja sinun myymäläsi, taloyhtiösi tai yrityksesi tarvitsee? Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluja toimitilasiivouksista (myymäläsiivoksesta) porrassiivouksiin ja muihin siivoustarpeisiin. Suunnitellaan yhdessä yrityssiivous, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne ja tiloihinne.

Ota yhteyttä tämän sivun lomakkeella ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Siivoamme liiketiloja monipuolisesti, koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Nurmijärvi pk-seutu.

Valitse, anna lisätietoja?
 1. Tervetuloa työtarjouspyyntö sivustoon, voitte yksinkertaisesti antaa tällä sivulla yhteystiedot (tähdellä merkityt kohdat) mihin otamme mahdollisimman pian yhteyttä, tai teidän valitsemana päivänä.
  Halutessanne voitte antaa meille enemmän tietoa ruksaamalla kohteita ja lisätieto kenttään kirjoittamalla lisätietoa.

 2. Nimi (yhteyshenkilö)(*)
  Syöte ei kelpaa
 3. Tehtävä nimike
  Syöte ei kelpaa
 4. Yritys nimi(*)
  Syöte ei kelpaa
 5. Yritys osoite
  Syöte ei kelpaa
 6. Sähköpostiosoite(*)
  Ole hyvä kirjoita sähköpostiosoitteesi.
 7. puh/gsm(*)
  Ole hyvä kirjoita puhelinnumerosi.
 1. Tarjouspyyntö koskee

 2. Valitse  Syöte ei kelpaa
 3. Muuta, mitä?
  Syöte ei kelpaa
 4. Selvitystä työkohteesta
  Syöte ei kelpaa
 1. Anna tarpeelliset tiedot?

 2. Siivous kohde osoite
  Syöte ei kelpaa
 3. Siivousohjelma
  Syöte ei kelpaa
 4. Siivousajankohta
  Syöte ei kelpaa
 5. Siivouskerrat
  Syöte ei kelpaa
 6. Lisätietoja
  Syöte ei kelpaa
 7. Kirjoita merkit(*)
  Kirjoita merkit Uusi kuvaSyöte ei kelpaa

Myymäläsiivous-ammattikoneet

Myymäläsiivous

Yhdistelmäkoneet

Käyttämämme yhdistelmä- ja lattianpesukoneet sopivat peruspesuun, ylläpitosiivoukseen, vahanpoistoon, lattioiden kiillotukseen. Ne tuottavat mainion puhdistustuloksen myös haastavilla, epätasaisilla lattiapinnoilla.

Olemme ammattilaisia ja käytämme vain laadukkaita siivouskoneita ja pesumenetelmiä. Näihin liittyy pesuaineiden valinta, olemme käyttäneet useita satoja pesuaineita ja niistä valittu parhaat ja toimivat myös teidän tiloihin.

Lattianhoitokoneet

Meidän lattianhoitokoneet ovat varmatoimisia ja miellyttäviä käytössä. Valikoimasta löytyy sopiva kone erilaisille lattiapinnoille.

Haluamme antaa siivoojalle laitteet ja koneet jotka sopivat parhaiten teidän tiloihin, sekä antavat parhaan puhdistustuloksen.

Myymäläsiivous