siivouspalvelut

            info(at)jokevakiinteistot.fi
puh. 0400 800182

Siivous

 

Hygienia levittää menestystä 

  Tartuntariski on korkeampi työyhteisöissä, joissa ihmiset ovat lähellä toisiaan, kuten kouluissa, toimistoissa ja tehtaissa. On arvioitu, että eurooppalaiset yritykset menettävät joka vuosi satoja miljoonia euroja tavallisen flunssan takia. Katrin WC-tila -ohjelma on suunniteltu auttamaan asiakkaita säästämään kustannuksissa, parantamaan tuottavuutta ja motivoimaan työntekijöitään.

  Suoria ja epäsuoria kustannuksia Keskimääräisellä työntekijällä on 9 poissaolopäivää vuodessa tavallisen flunssan takia. Esimerkiksi 100 henkilön organisaatiossa tämä tarkoittaa yhteensä 900 sairauspoissaolopäivää. Sairauspäivät aiheuttavat suoria kuluja terveydenhoidossa, mutta myös epäsuoria kuluja tilapäistyövoiman hankkimisessa, väliin jääneinä asiakastapaamisina tai toimitusongelmina.

 Käsienpesu – helppo hoito ilman sivuoireita 80 % kaikista tartunnoista leviää kosketuksen kautta (1). Bakteerit ympäröivät meitä kaikkialla. Keskimääräisellä toimistotyöpöydällä on 400 kertaa enemmän bakteereita kuin keskimääräisellä WC-istuimella. (2) Mutta onneksi apukin on lähellä. Terveysviranomaiset ovat yhtä mieltä siitä, että käsien peseminen (Vesi-saippua-vesi-paperikuivaus) on paras tapa pysyä terveenä. Tutkimusten (3) mukaan hyvä käsihygienia voi vähentää poissaoloja 50 %:lla.

Katrin käsipyyhkeet, wc paperit ja annostelijat, yritykset voi tilata tuotteita pk-seudulla, tilaa hinnasto tai pyydä hinta tuotteelle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kaikkiin Katrin tuote tilauksiin on myös mahdollista saada kuljetus, käytä hyväksesi "pientuotekuljetus" pk-seudulle.

Tilaukset maksetaan ainoastaan laskulla. Sinun tulee antaa yrityksen y.tunnus ja muut tiedot. Kannattaa tutustua tuotteet ovat edullisia ja tilaukset tuodaan perille asti.